Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

The Sound of Film Music

un podcast en català sobre bso

  • 1
    Mecenes
  • 2.0
    mensuals
  • 11.6
    total

Presento el podcast als Premis Sonor!

Creieu que un podcast sobre bandes sonores pot guanyar un premi? Doncs teniu l'oportunitat de fer que sigui una realitat!
Doncs sí, amics de les bandes sonores! Des del moment en què es va anunciar la convocatòria dels Premis Sonor al millor podcast en català, vaig tenir clar que aquest humil projecte tenia oportunitats per entrar, com a mínim, a la fase final d'una de les categories: el premi del públic.

Sí amics, vosaltres com a públic sobirà teniu l'oportunitat de fer que "The Sound of Film Music" entri a la final gràcies als vostres vots, o més ben dit, a la vostra pressió popular. I com ho heu de fer? Doncs anant a la web dels premis i omplint un senzill formulari on, a banda d'algunes dades personals, us demanaran les dades següents:

Nom del podcast: The Sound of Film Music
URL del podcast: https://linktr.ee/enricpineda

Si el podcast rep prou suport popular, serà tingut en compte pel jurat dels premis, i amb una mica de sort, arribarà a estar entre els finalistes d'aquesta categoria.

Us animeu a donar suport a aquest projecte? Creieu que un podcast sobre bandes sonores, fet de la forma més casolana possible, pot estar entre els grans del podcasting en català?

Gràcies!